Prabha Yoga

Prabha Yoga 

Kom in balans met Lucie Goossens Prabha Yoga telkens op dinsdagochtend en woensdagavond in Hotel Domein Westhoek. De lessen zijn samengesteld uit actieve oefeningen die geleidelijk overgaan naar ontspannende houdingen. Op deze manier streven we naar een gebalanceerde benadering, waarbij zowel kracht als flexibiliteit worden bevorderd.

Deze lessenreeksen gaan door in de vorm van 10 sessies. Telkens op: dinsdagochtend van 10u30 - 11u30 woensdagavond van 19u30 - 20u30. 

 

Fitness

Fitness

Blijf in vorm tijdens je verblijf bij ons! Geopend van 08u tot 20u, biedt onze fitnessruimte een ruim assortiment aan apparatuur, waaronder een loopband, fietstoestel, step en gewichtsheftoestel. Onze fitnessfaciliteiten zijn exclusief voor onze gasten, zodat je gemakkelijk je work-outroutine kunt handhaven tijdens je verblijf.

Fietsroute Westhoek

Fietsen

Wil je graag de omgeving per fiets verkennen, dan kan je een fiets bij ons huren. Wij beschikken over enkele dames-, heren- en kinderfietsen en 2 elektrische fietsen. Voor groepen werken we samen met een lokale leverancier.

Wij beschikken over een afgesloten berging om uw fiets te stallen. Meer informatie & reservatie mogelijk bij de receptie.

Icoonfietsroutes

Ontdek de Westhoek vanuit Hotel Domein Westhoek, gelegen aan twee iconische fietsroutes: de Kustroute en Frontroute 14-18. Als erkend rustpunt verwelkomen we fietsliefhebbers voor een aangenaam verblijf in Oostduinkerke. Meer info: Icoonfietsroutes in de Westhoek

Activiteiten voor kids

Knutselruimte

Voor de creatieve kindjes hebben wij vanaf heden een knutselruimte beschikbaar.


Ballenbad

Onze jongste verblijvers kunnen hun energie kwijt in ons ballenbad!

Outdoor Hotel

Minigolf

Geniet van een ontspannen potje 12-holes minigolf te midden van de prachtige natuur. Een ideale dagactiviteit samen met het gezin, vrienden en kinderen. Materiaal kan u verkrijgen aan de receptie voor € 3,00 p.p.


Petanque

Maak gratis gebruik van onze petanquebaan. Materiaal verkrijgbaar aan de receptie.

Ontspanning

Bibliotheek

Een spannend boek, een roman, de krant lezen... in onze bibliotheek kan je ontspannen en in alle rust lezen.


Biljart

Wij beschikken, over een tap- en poolbiljart.
€ 4,- per uur (min 1u), + € 1 per extra kwartier.
Materiaal verkrijgbaar aan de receptie.

Tennis & basket

Tennisterreinen

Wij beschikken over 2 tennisterreinen.
Voor het huren van materiaal en terrein kan u informatie vragen aan de receptie.


Omni-Sportterrein

Voor het huren van materiaal en terrein kan u informatie vragen aan de receptie.